Flexibilitet – kunnande – innovation

Dessa är ledorden i vår verksamhet. Oavsett om det är elektronik eller batteriladdare så präglas våra produkter av genomtänkta lösningar, anpassade efter kundens behov och alltid med senaste tekniken för högsta kvalitet och bästa funktion.
Läs mer om oss och våra produkter och om ni inte hittar det ni söker – kontakta oss gärna så kanske vi kan hjälpa er ändå.

Summer 2014
Due to summer vacation, we will have limited availability during weeks 29 - 32. We wish you a...
Läs mer >>

Happy Holidays!
Friday 21 Dec we close at 15.00. We will be open 27-28 Dec. 8.00 - 16.00 and 2-4 Jan....
Läs mer >>

New colour
The EC-Buddy is now available in anthracite grey.
Läs mer >>

Swede Electronics – Batteriladdare för blybatterier till rullstolar, städmaskiner och industri

Här finns professionella batteriladdare för blybatterier till rullstolar, städmaskiner och industri

Swede Electronics utvecklar och tillverkar batteriladdare med den senaste tekniken. Vi har ett nära samarbete med våra kunder där nyckelordet är öppenhet och en ambition att lösa och tillmötesgå våra kunders önskemål och krav. Vi är kända för hög service och leveranssäkerhet och kan erbjuda det lilla företagets flexibilitet och snabbhet. Välkommen på en tur i hjärtat av Dalarna. Swede Electronics som är ett helägt dotterbolag till Olsson & Jansson i Nås AB har sedan 1982 utvecklat och tillverkat kundanpassade laddare för blybatterier, spänningsaggregat och annan elektronik. Vår nisch är att förse handikapphjälpmedel, städmaskiner och andra industriella fordon med batteriladdare vars höga kvalitet är vunnen ur genomtänkta lösningar. Vi har ett nära samarbete med våra kunder där nyckelorden är öppenhet och en ambition att lösa och tillmötesgå våra kunders önskemål och krav. Vi är kända för hög service och leveranssäkerhet och kan erbjuda flexibilitet och snabbhet. Våra högt ställda ambitioner och vårt arbetssätt tror vi är några av anledningarna till att vi idag är kända för att vara ett väl etablerat företag, som tillhandahåller rätt produkter i rätt tid. Våra batteriladdare är byggda med primärswitchad teknik eller tyristorstyrd laddning. För att kontrollera laddningen används analog- eller mikroprocessorstyrd övervakning. Några andra produkter som vi har utvecklat är spänningsaggregat och UPS för industriellt bruk. Swede Electronics verksamhet har sedan starten 1982, präglats av smarta lösningar, i nära samråd med våra kunders önskemål och krav. Under åren har vi inte bara följt utvecklingen, utan också stått i dess front. Att ladda ett batteri effektivt ska vara enkelt och kännas säkert. Dessutom ska en laddare hålla för att användas under en lång tid, även om batterierna ändrar form och funktion. Men för att kunna lämna ett löfte om effektiv och säker laddning, idag och imorgon, krävs en batteriladdare vars höga kvalitet är vunnen ur genomtänkta lösningar. Swede Electronics laddare präglas av just genomtänkta lösningar, alltid anpassade för just ert behov. Våra batteriladdare används idag till bl.a. rullstolar, städmaskiner, truckar, el-mopeder, och mindre elbilar (golfbilar), samt militära fordon och utryckningsfordon.