Batteriladdare

Med 30 års erfarenhet av konstruktion och produktion av batteriladdare har vi god kunskap om vad som behövs för att ladda batterier i krävande miljöer och för krävande applikationer.

Våra laddare kan bl.a. optimeras med olika laddningsprofiler beroende på omgivningen, batterimodell, och hur applikationen används. Vi kan också montera temperatursensor som optimerar laddningen i förhållande till omgivningstemperatur. Kontakter och kablage kan skräddarsys efter önskemål och vi tillverkar även adaptrar för att koppla mellan olika kontakter.

Allt detta är exempel på kundanpassningar vi gör för att se till att våra kunder alltid får bästa produkten utifrån deras förutsättningar och behov. Vi är inte bara bra på det vi gör – vi är också bra på det ni behöver.

Några av de modeller vi har i vårt sortiment:

WPC Home/Professional/Outdoor

WPC-laddaren är en fullt automatiserad switchande batteriladdare med laddström upp till 12A och inbyggd loggfunktion. Professional och Outdoor modellerna innehåller 15st olika laddningskurvor för standardapplikationer. Batteriladdaren är byggd i en IP65 klassad robust aluminiumkapsling med inbyggt handtag.